Úvodní stránka » Nízkoteplotní pece » El. pec s uzením Moduline CHS-052E
Elektrická pec s uzením Moduline CHS-052E
Vlastnosti | |
---|---|
Model | El. pec s uzením Moduline CHS-052E |
Značka | Moduline |
Rozměry š×h×v (mm) | 755 x 870 x 900 |
Ovládání | grafické/dotykové |
Regulace teploty [°C] | 30 - 160 |
Napětí (V) | 230 |
Kapacita | 5 x GN2/1 |
Systém ohřevu | statický |
Sonda teploty v jádru | ano |
Pojízdné provedení | ano |
Pomalé pečení | ano |
Funkce udržení | ano |
Maximální kapacita [kg] | 46 |
Funkce uzení | ano |
Příkon zařízení [kW] | 3 |
Daň | 21% |
Zařízení CHC jsou určeny k pomalému (nízkoteplotnímu) pečení, pečení ”přes noc”, dohotovení a udržení teploty hotových pokrmůve stavu jako by byli právě nyní připraveny díky šetrnému ohřevu (statický kruhový topný systém bez ventilátoru, měkké sálavé teplo využívající vlhkosti surovin), přesné elektronické kontrole teploty (v komoře a jádru produktu s vpichovou teplotní sondou), času a systému odvlhčení komory.
Snadné programovatelné řízení (LCD dotykový displej plus otočný ovladač) k využití až 200 programů s dalšími podkroky (90 receptů dodáno s MODULINE - MY CHEF).
Pec je vybavena osvětlením komory a zvukovou signalizací.
Dále máte možnost ukládat až 30 různých teplot v jádru a s USB portem (příplatkově) také data HACCP až 13 dnů po 24 hodin. Nízkoteplotní zařízení nevysušuji potraviny a výrazně snižují ztráty hmotnosti, šetří energii (pouze 3,0kW), napětí pouze 230V, nepotřebuji zvlhčování a připojení na odpad.
Nepřekonatelný konečný výsledek úpravy masa. Typ CHS-052E je navíc vybaveno vyvíječem kouře a umožňuje uzení(”za tepla a za studena”), možnost přípravy řady inovativních receptů.
Zařízení v celonerezovém hygienickém provedení, komora s oblými rohy a sběrnou vanou na kondenzát. V ceně : vyjímatelné nerezové zásuvy pro GN2/1 (1/1) a teplotní vpichová sonda.
Zařízení CHC jsou určeny k pomalému (nízkoteplotnímu) pečení, pečení ”přes noc”, dohotovení a udržení teploty hotových pokrmůve stavu jako by byli právě nyní připraveny díky šetrnému ohřevu (statický kruhový topný systém bez ventilátoru, měkké sálavé teplo využívající vlhkosti surovin), přesné elektronické kontrole teploty (v komoře a jádru produktu s vpichovou teplotní sondou), času a systému odvlhčení komory.
Snadné programovatelné řízení (LCD dotykový displej plus otočný ovladač) k využití až 200 programů s dalšími podkroky (90 receptů dodáno s MODULINE - MY CHEF).
Pec je vybavena osvětlením komory a zvukovou signalizací.
Dále máte možnost ukládat až 30 různých teplot v jádru a s USB portem (příplatkově) také data HACCP až 13 dnů po 24 hodin. Nízkoteplotní zařízení nevysušuji potraviny a výrazně snižují ztráty hmotnosti, šetří energii (pouze 3,0kW), napětí pouze 230V, nepotřebuji zvlhčování a připojení na odpad.
Nepřekonatelný konečný výsledek úpravy masa. Typ CHS-052E je navíc vybaveno vyvíječem kouře a umožňuje uzení(”za tepla a za studena”), možnost přípravy řady inovativních receptů.
Zařízení v celonerezovém hygienickém provedení, komora s oblými rohy a sběrnou vanou na kondenzát. V ceně : vyjímatelné nerezové zásuvy pro GN2/1 (1/1) a teplotní vpichová sonda.
Rozměry š×h×v (mm):
755 x 870 x 900
Ovládání:
grafické/dotykové
Regulace teploty [°C]:
30 - 160
Napětí (V):
230
Kapacita:
5 x GN2/1
Systém ohřevu:
statický
Sonda teploty v jádru:
ano
Pojízdné provedení:
ano
Pomalé pečení:
ano
Funkce udržení:
ano
Maximální kapacita [kg]:
46
Funkce uzení:
ano
Příkon zařízení [kW]:
3